9 Aralık 2017 Cumartesi

Egzama Kremi

Siz değerli okurlar için egzama kremi hakkında bir yazı hazırladım. Yazımı egzama nedir , egzama kremi nedir , egzama tedavisi nasıl yapılır , egzamaya ne iyi gelir sorularına cevap aradım. İyi okumalar dilerim. 

Egzama Kremi


Egzama rahatsızlığında kullanılması gereken kremler kesinlikle doktorlarınız tarafından reçete edilmelidir. Komşunuza veya yengenize iyi gelen krem sizi tedavi etmeyebilir. Bir uzman tavsiyesi ile tedaviye başlayın işte yengemin kızı da üniversiteli oda alanında uzman demeyin bu alanda uzman olması aranan kriterdir :) Şimdi asıl konumuza değinmekte fayda var. Egzamaya iyi gelen kremleri ayrıntılı bir şekilde inceledim umarım sizin için faydalı bir yazı olur. İyi okumalar.

Hangi Kremler Egzamaya İyi Gelir 

Egzamaya iyi gelen kremleri ayrıntılı bir şekilde inceledik.Egzamanın sebebinin tedavide önemli bir nokta olduğunu kaçırmadan inceledik kremleri. Fakat tekrar hatırlatıyoruz bir uzmanın takibinde kullanmalınız bu kremleri.


Ardıç katran özlü krem



Bitkisel özlü bir egzama kremidir. Egzama olan yere yumuşak bir cisim ile yavaşca uygulamalısınız. Yumuşak bir cisimden kastım kulak pamuğu veya direk pamuk. Günde iki sefer suygulamak yeterli olacaktır. Sabah 8 akşam 8 gibi veya bu saati siz kendi hayat akışınıza göre ayarlamalısınız fakat arada 12 saat olması önemli. Ayrıca en önemli olan şey bu kremde kimyasal bir şey yoktur tamamen bitkilerden üretilmiş bir kremdir.


Eumovate krem


Bu krem özellikle egzama tedivisinde değil böcek ısırmasında ve pişik tedavisinde de tercih edilmektedir. Bu krem bitkisel yollarla üretilmemiştir ve doktor tavsiyesi varsa kullanmalısınız aksi takdirde sizi iyileştirmek yerine probleminizi iyice büyütebilir. Bu krem günde 4 defa sürülmektedir. Kremi sürdükten 6 saat sonra tekrar uygulayın.Çocukların ulaşamayacı yerlere kaldırın ve yüz ve gözünüze temastan kaçınınız.

Mecitefendi aynısefa kremi



Tamamen bitkisel içerikli bir kremdir. İçerisinde bal mumu, tereyağı ve sefa çiçeği maddeleri bulunur ve İçerisinde kimyasal bulunmaz. Egzama olan bölgeye uygulayabilirsiniz. Günde iki sefer sürebilirsiniz arada 12 saat olmak şartı ile.



Sudocrem



Bu krem aslında daha çok akne yani sivilce tedavisinde kullanılıyor. Fakat egzama ve güneş yanığınada iyi geliyor ve bir çok insanda kullanıyor. İçerisinde bulundurduğu çinko oksit sayesinde aşırı derecede yatmaktan oluşmuş yaralara iyi gelmektedir. En iyi kullanım şekli akşam uyumadan önce sürülmesidir.


Bepanthen 


Bepanthen plus krem  egzamaya karşı içeriği ile iyi gelmektedir. İçerisinde  prıvitamin b5 ile cildi kısa sürede onararak kaşıntıyı ve egzamayı yok eder. Bu krem ayrıca cildi onaran bu krem yara, yanık, yatak yaraları, pişik, kızarıklık ve kaşıntı olmak üzere  cilt sıkıntısında da kullanılmaktadır. 

Hipokort Krem


Genelde kuru ciltlere karşı kullanılan hipokort kremi oldukça yararlıdır.  Cilt üzerinde kimyasalların etkisi sonucu oluşan özellikle temizlik malzemeleri, kozmetik ürünler ve kimyasallar sonucu oluşan pul pul deri döküntüsüne karşıda iyi gelmektedir. 


Dermatop Krem



Son önereceğimiz krem kaşıntı geçirmede kullanılan dermatoptur.  Yan etkisi bulunmasından kaynaklı doktora danışılarak alınmalıdır.


Egzama sorununuza karşı hazırladığımız yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. Egzama sorununuza karşı aşağıdaki yazılarımıza da bakabilirsiniz.

Egzama Nasıl Tedavi Edilir 
Egzama Belirtileri Nelerdir 
Egzamaya Bitkisel Tedavi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder