10 Aralık 2017 Pazar

Hamile Kalmak İçin İncir Kürü

Sizler için hamile kalmak için incir kürü hakkında yazı hazırladık.Yumurtlama sayısı istenilen miktarda olmadığı için hamile kalamayan kadınların imdadına bitkisel kürler çözüm olarak yetişmektedir. Hamile kalmaya yardımcı olan bu kürler, kadınların hamilelik için gerekli yumurta sayısına erişebilmelerine yardımcı oluyor. Unutmayın ki destekleyici olan bu kürler sizin hamile kalmanızı kolaylaştıracaktır fakat daha farklı bir sorun yaşıyorsanız mutlaka doktora danışmalısınız.



İncir Kürü İle Hamile Kalma

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine on beş – on altı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-on beş dakika önce aç karnına için. Bu uygulama Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen tariftir ve rahatlıkla uygulanabilinir.





Yumurta Artırıcı Kürün Uygulanması

Kuru incir kürü, iki kez yirmi bir gün uygulanır ve her yirmi bir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırk iki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dâhil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Konumuzla alakalı olarak ayrıca '' Hamilelik Belirtileri'' yazımıza bakabilirsiniz. Bu  sayede gebe kaldığınızda uyguladığınız kürün ne kadar işe yaradığınızı anlayacaksınız. Unutmamak gerekir ki gebelik sorunları ile ilgili doktora danışmak ve başka bir takım sağlık sorunlarının varlığını veya yokluğunu belirlemek gerekmektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder