10 Aralık 2017 Pazar

Nasır Bandı

Siz değerli okurlar için nasır bandı konusunda bir araştırma gerçekleştirdim. Nasır bandı nedir , nasır bandı nasıl kullanılır , nasır bandı tedavisi nasıl gerçekleşir sorularına cevap aradım. Nasır bantları noktasında da nasır bandı markalarını inceledim. İyi okumalar dilerim.



Nasır Bandı



Nasır yakısı olarak da adlandırılan genellikle salisilik asit, laktik asit, asetik asit gibi kimyasal peeling asitleri içeriğinde barındıran bantlara nasır bandı adı verilmektedir. Nasır bantları nasırlı bölgede içeriklerindeki asit sayesinde keratolitik etki yaratarak bölgedeki deriyi soyup cilt yenilenmesine yol açar. Bu nasır bantları nasırın büyüklüğüne göre tedarik edilir ve kullanım koşullarına göre uygulama gerçekleştirilir. Nasır bandı bebekler ve diyabet hastaları kullanamaz. Ayrıca doktor kullanmamayı önerdiği hastalar da kullanamazlar. 

Salvelox Nasır Bandı


Salvelox nasır bandı %40 salisilik asit içermektedir. Bir pakette 6 adet nasır bandı bulunuyor ve satın almak için 6 tl ile 12 tl arasında fiyatı var. Bu band ile nasır derdinden paket bitiminde kurtulabilirsiniz.

Şanlı Nasır Bandı

Şanlı nasır bandı %40 salisilik asit, Lanolin, Eter, Alkol, Gentian Violet gibi maddeler içeriyor. Bir pakette 6 adet nasır bandı bulunuyor ve satın almak için 7 tl ile 11 tl arasında fiyatlandırılmaktadır.

Tuba Nasır Bandı

Tuba nasır yakısı içerisinde 5 adet küçük 2 adet büyük toplam 7 adet nasır yakısı içeren bir üründür. Salisilik asit barındırır. Satış fiyatı 7 tl ile 11 tl arasında değişiklik göstermektedir.

Medicated Roll Corn Nasır Bandı


Medicated roll corn nasır bandı %40 salisilik asit içeriyor. Bir pakette 6 adet nasır bandı bandı bulunuyor. Satış fiyatı 7 lira ile 9 lira arasında değişiyor.

Urgo Nasır Bandı

Urgo nasır bandı jel halinde satılan paketinde 5 adet jel içeren bir ürün. Fiyatı 13 lira ile 18 lira arasında değişiyor.


Nasır Bandı Nasıl Kullanılır

Nasır bandı kullanmadan evvel nasır bandını bölgedeki nasır büyüklüğüne göre alınmalıdır ardından nasırlı bölge bol su ile temizlenmelidir. Sonrasında nasır bandı tam nasırın üzerine gelecek şekilde yapıştırılır ve 3-4 gün sonra -bu süre nasır bandı prospektüsünde yazar- çıkartılır. Nasır bantları içerisindeki salisilik asit sayesinde cilde temas ederek deride eritici görev görür ve nasırlı bölgeyi yumuşatırlar. Eğer nasır bantları yeterli gelmezse bölgeye Tca uygulaması gerekebilir. Bu gibi durumlarda bir uzmana danışmakta gerekir.

Yazımızın siz değerli okuyucularımıza yararlı olduğunu düşünüyoruz. Nasır sorunlarınız için alttaki yazılarımıza bakabilirsiniz. Blog sayfamızı okuduğunuz için teşşekkür ediyoruz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder