13 Ocak 2015 Salı

Hangi Bitkiler Cinsel Gücü Arttırır

Siz değerli okurlar için internet ortamında en çok aranan konuların başında gelen cinsel gücü arttırma konusunda kapsamlı araştırmalar gerçekleştirdim. Elde edilen sonuç çoğu yerde bölük-pörçük olsa da bilinen gerçekler. Sizleri bu kapsamlı yazıyla baş başa bırakıyorum iyi okumalar.

Cinsel Gücü Artırıcı Bitkiler

Vücut fonksiyonlarının hemen hemen hepsinin doğru besinleri düzenli şekilde tüketerek ileri yaşlara kadar korunabildiğinin altını çizen uzmanlar, cinsel gücün de doğal besinler ve şifalı bitkilerle artırılabileceğini aktarıyor. Bu yazımızda cinsel gücü artıran bitkilerin tamamını ayrıntılı şekilde inceledik.

Vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içildiğinde, kan dolaşımı hızlanır tutkularda ve heyecanlarda artış meydana gelir. Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları seks yaşamını canlandırırlar. 

Afrodizyak Etkisi Olan Bitki Çayları 



Ginseng:  Çin’de doğal afrodizyak olarak tercih edilen ginseng bitkisi vücudun stres şartlarına adapte olmasını sağlıyor. Fiziksel dayanıklılığı sağlayan ginsengin diğer bir özelliği de şeklinin insan vücuduna benzemesidir. 

Rezene:  Bilinen en eski afrodizyaklardan birisi de rezenedir her gün bir parça tüketilmesi cinsel gücü artırır. Rezene aynı şekilde çay da yapılmaktadır.

Lavanta: Salata ve yemek soslarına konulan bir kaç damla lavanta, seks hayatını güçlendirici etkiye sahiptir. 

Taze karanfil: En güçlü doğal afrodizyaklardan birisi olan karanfil tanesi, yorgunluğa karşı da iyi gelmektedir. 

Haşhaş tohumu: Haşhaş tohumunun çayı da cinsel performans artırıcıdır.


Konumuzla alakalı olarak '' Doğal Afrodizyaklar'' yazımıza bakabilir daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Blog sayfamızı okudğunuz için teşekkür eder. Sağlıklı günler dileriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder